Over ons

 

WELDINGON, Hét uitzendbureau voor technisch personeel binnen de metaaltechniek. Ons doel is om organisaties binnen de metaalindustrie te ontlasten van de schaarste aan lassers en overige metaalbewerkers. Dankzij ons grote personeelsbestand en netwerk binnen de industrie, kunnen wij onze opdrachtgevers snel en flexibel voorzien in hun vraag.

Aangezien de Nederlandse arbeidsmarkt erg krap is, kijken wij ook verder. Zo doen wij onze Werving & Selectie naar specialisten zowel in Nederland als in overige EU-landen. Wij staan graag naast onze klant en luisteren naar hun vraagstuk. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd worden voorzien van bekwame kandidaten voor de gevraagde opdracht en onze kandidaten voorzien worden van uitdagende en passende opdrachten. Kortom, uw partner tot flexibel inzetbare metaalbewerkers.

”De kwaliteit zit in onze medewerkers, de flexibiliteit in Weldingon”

 

Tijd voor een kop koffie?

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder! Gebruik één van de hieronder genoemde manieren om contact met ons op te nemen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om uw vraag te beantwoorden en een passende oplossing te bieden.

Houtzagerijstraat 19
5451 HZ Mill
KvK: 82583250

Bank: NL19 INGB 0006 6416 56
G-rekening: NL58 INGB 0990 3578 21

Bel ons WhatsApp E-mail

Service en contact


info@weldingon.nl
Bel: +31 85 212 910 9

Newsletter


Terms Privacy Cookies