ZZP’er?

Starten als ZZP’er of ben je al ZZP’er?

Weldingon kan jou helpen aan mooie opdrachten en projecten. Zo houd jij als zzp’er tijd over! Heb je tussendoor weer een eigen klus? Dat is geen probleem! Zodra je weer beschikbaar bent voor Weldingon plaatsen we je graag weer op een mooi project bij jou in de buurt.

Bemiddelen voor zzp lassers is ons specialisme. We kennen de markt en dus ook veel bedrijven die graag werken met zzp’ers. Alle reden om jouw volgende opdracht via ons binnen te halen. ​

Verder lezen

Voorwaarden voor bemiddeling

Wij werken alleen met zelfstandige en goed gekwalificeerde zzp’ers. Daarom stellen we een aantal voorwaarden aan zelfstandigheid, opleidingsniveau en persoonlijkheid:

  • Minimaal 2 jaar ervaring.

  • Je kunt zelfstandig technische tekeningen lezen.

  • Je hebt een geldig VCA.

  • Je werkt als zelfstandige en bent zelf aansprakelijk voor fouten die je maakt. Opdrachtgevers kunnen je hierop aanspreken.

  • Je doet een proeflas bij Weldingon. 

  • beschikt over de juiste diploma, certificering of middels werkervaring aantoonbaar.

Zet de volgende stap Ben je zzp’er maar heb je niet altijd tijd om naar nieuwe opdrachten te zoeken? Krijg je ook graag jouw factuur zonder rompslomp op tijd betaald? Solliciteer dan nu bij Weldingon en stuur jouw CV naar info@weldingon.nl

Tijd voor een kop koffie?

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder! Gebruik één van de hieronder genoemde manieren om contact met ons op te nemen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om uw vraag te beantwoorden en een passende oplossing te bieden.

Weldingon Lasservice V.O.F.
Houtzagerijstraat 19
5451 HZ Mill
KvK: 82583250

Bank: NL19 INGB 0006 6416 56
G-rekening: NL58 INGB 0990 3578 21

Bel ons WhatsApp E-mail

Service en contact


info@weldingon.nl
Bel: +31 85 212 910 9

Newsletter


Terms Privacy Cookies