Voorwaarden

Condities en voorwaarden

Inleen termijn is na overleg met de opdrachtgever. Buitenlandse medewerkers werken minimaal 40 uur per week. Alle tarieven zijn inclusief vakantietoeslag, vakantiedagen, feestdagen en kortverzuim maar exclusief BTW.

Weldingon behoudt zich het recht om wettelijke wijzigingen in lonen, lasten voor premies door te berekenen. Dit voorbehoud geldt ook voor reserveringen voor vakantiedagen en kort verzuim die jaarlijks per 1 januari ten aanzien van de dan geldende situatie worden geactualiseerd.

Weldingon draagt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade en/of verlies die door de ter beschikking gestelde medewerkers wordt veroorzaakt.

Weldingon behoudt zich het recht om binnen een redelijke gestelde termijn eventuele uitval direct te vervangen.

Weldingon staat conform de wettelijke bepalingen garant voor een juiste afhandeling van administratieve procedures en begeleiding van al onze buitenlandse flexwerkers. ​

Voorwaarden bekijken

Tijd voor een kop koffie?

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder! Gebruik één van de hieronder genoemde manieren om contact met ons op te nemen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om uw vraag te beantwoorden en een passende oplossing te bieden.

Weldingon Lasservice V.O.F.
Houtzagerijstraat 19
5451 HZ Mill
KvK: 82583250

Bank: NL19 INGB 0006 6416 56
G-rekening: NL58 INGB 0990 3578 21

Bel ons WhatsApp E-mail

Service en contact


info@weldingon.nl
Bel: +31 85 212 910 9

Newsletter


Terms Privacy Cookies