EU Medewerkers

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat de inzet van EU medewerkers de enige oplossing is om projecten niet spaak te laten lopen. Dat neemt niet weg dat er altijd vragen zijn. Hoe zit het met de kosten? En hoe zit het met de communicatie en veiligheid? Lees hieronder meer.

Over de kosten kunnen we kort zijn. Wij kijken naar de vakbekwaamheid en motivatie, niet naar het land van herkomst. Als u alleen naar het brutoloon kijkt dan lijkt tijdelijk personeel duurder. Maar de sociale lasten, wervingskosten, eventuele ziektekosten en risico’s bij langdurige arbeidsongeschiktheid worden dan niet meegeteld. Ook worden door ons alleen de daadwerkelijk gewerkte uren gefactureerd. Onderaan de streep zijn flexibele medewerkers vaak goedkoper.

Neem contact op

Wat kosten onze medewerkers?

Weldingon hanteert een aantrekkelijk en eerlijk tarief voor haar medewerkers en opdrachtgevers. Dit tarief is exclusief BTW. Dit tarief is inclusief alle overige kosten (administratie, begeleiding, verzekering, vervoer, huisvesting).

Ook wordt er een collectieve zorgverzekering voor hen afgesloten. Het tarief is onder andere afhankelijk van het loon voor de medewerker, het aantal medewerkers en de inleenperiode. Tevens het inlenen van personeel inclusief lasapparatuur speelt hierin een rol.

De uurtarieven zijn vergelijkbaar met de tarieven voor Nederlandse werknemers. Het rendement is echter vele malen hoger, dit door de enorme motivatie en het arbeidsmoraal van onze medewerkers.

Voordelen

En de voordelen? Het eerste voordeel is dat u uw capaciteit op het vereiste niveau brengt. Een tweede voordeel is dat EU werknemers overal in Nederland inzetbaar zijn. Wij regelen huisvesting in de buurt van hun werklocatie. Het derde voordeel is dat EU werknemers supergemotiveerd en flexibel zijn. Ze zijn hier om geen andere reden dan om te werken en zetten graag een stap extra.

Communicatie en veiligheid

En de communicatie en veiligheid? Weldingon screent medewerkers ook op actieve talenkennis. Veel van onze EU medewerkers werken al langer in Nederland en spreken Engels en/of Duits. Ze kennen onze werkcultuur en zijn goed op de hoogte van de veiligheidsregels. Wij zetten waar nodig alleen medewerkers in met een geldig individueel VCA-certificaat. Vakmensen zonder het vereiste certificaat, kunnen dat via ons halen in hun eigen taal. Bij ons staat veiligheid altijd op 1.

Tijd voor een kop koffie?

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder! Gebruik één van de hieronder genoemde manieren om contact met ons op te nemen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om uw vraag te beantwoorden en een passende oplossing te bieden.

Houtzagerijstraat 19
5451 HZ Mill
KvK: 82583250

Bank: NL19 INGB 0006 6416 56
G-rekening: NL58 INGB 0990 3578 21

Bel ons WhatsApp E-mail

Service en contact


info@weldingon.nl
Bel: +31 85 212 910 9

Newsletter


Terms Privacy Cookies